galerija1

Fotografija 1. Šaržni tretman crnog vina inokuliranog kvascem Brettanomyces bruxellensis CBS 2499 ultrazvučnom sondom promjera 12,7 mm

 

galerija2

Fotografija 2. Tretiranje crnog vina tekućinskom plazmom

 

galerija3

Fotografija 3. Senzorska analiza boje, mirisa i okusa uzoraka vina nakon tretmana ultrazvukom prema hedonističkoj skali

 

galerija4

Fotografija 4. Određivanje broja stanica kvasca Brettanomyces bruxellensis CBS 2499 u vinu nakon tretmana ultrazvukom nacijepljivanjem na selektivne podloge

 

galerija5

Fotografija 5. Rast kvasca Brettanomyces bruxellensis CBS 2499 na YPD podlozi

 

galerija6

Fotografija 6. Rast kvasca Saccharomyces cerevisiae izoliranog iz vina Graševina na WL podlozi

galerija7

Fotografija 7. Rast kvasca Saccharomyces cerevisie NCYC 1415 na WL podlozi

galerija8

Fotografija 8. Postupak nacijepljivanja kvasaca na podloge