Fotografija 1. Šaržni tretman crnog vina inokuliranog kvascem Brettanomyces bruxellensis CBS 2499 ultrazvučnom sondom promjera 12,7 mm
Fotografija 2. Tretiranje crnog vina tekućinskom plazmom
Fotografija 3. Senzorska analiza boje, mirisa i okusa uzoraka vina nakon tretmana ultrazvukom prema hedonističkoj skali
Fotografija 4. Određivanje broja stanica kvasca Brettanomyces bruxellensis CBS 2499 u vinu nakon tretmana ultrazvukom nacijepljivanjem na selektivne podloge
Fotografija 5. Rast kvasca Brettanomyces bruxellensis CBS 2499 na YPD podlozi
Fotografija 6. Rast kvasca Saccharomyces cerevisiae izoliranog iz vina Graševina na WL podlozi
Fotografija 7. Rast kvasca Saccharomyces cerevisie NCYC 1415 na WL podlozi
Fotografija 8. Postupak nacijepljivanja kvasaca na podloge